Jobbannons – Deltid Lärbo HVB

Engagerade medarbetare sökes till HVB i Järna,

Linnea Omsorg AB
2020-11-26
Sista dag att ansöka är 2020-12-11
Maila din ansökan till: ansokan@linneaomsorg.se
Är du genuint intresserad av att:
arbeta i en HVB- verksamhet med ungdomar/unga vuxna som lever med olika slags psykosocial problematik såsom psykisk ohälsa, självskadebeteende, utåtagerande, begynnande missbruk och/eller kriminalitet, där diagnoser inom autismspektrumet och ADHD är vanligt förekommande?
Du kommer att:
vara med i den dagliga planeringen för ADL samt aktiviteter, resor och motiverande samtal/behandlingsarbete. Du skall kunna känna dig bekväm med att vara behjälplig med personlig omvårdnad/hygien. I det dagliga arbetet är det viktigt att Du följer fastslagna rutiner och har en öppen dialog med såväl boende som med arbetskamrater. Dokumentation sker fortlöpande genom journalföring i dokumentationsprogrammet Rätt Spår.
Vem är du?
Vi ser att du som sökande har tidigare erfarenhet av att arbeta med målgruppen, ungdomar/unga vuxna i åldern 14-23. Meriterande är att du är utbildad mentalskötare eller har motsvarande kompetens inom psykiatri. Utbildning inom socialpedagogik och erfarenhet av alternativ kompletterande kommunikation, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande är även meriterande.
Du ska kunna:
hantera det svenska språket i både tal och skrift. Vi ser att du som person är lugn och trygg i dig själv samt är ansvarstagande, lyhörd och flexibel och klarar av att anpassa arbetssätt utifrån person och situation.
Du kommer att:
arbeta i en personalgrupp där Du förväntas kunna samarbeta samt att du likväl skall kunna arbeta självständigt.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
B-körkort är ett krav.