Sommarvikarier till våra verksamheter i Stigtomta

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 11 dagar – 3 månader
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb
Antal jobb: 3
Meriterande: Stödassistent – 1-2 års erfarenhet
Körkort: B

OM DIG

Vi söker dig som vill jobba hos oss under sommaren 2021, v22-35 på schemalagd arbetstid där det ingår att jobba dagtid, kvällar, nätter och helger. Du kommer att arbeta på en schema- rad tillsammans med ordinarie personal där du är en del av ett team som har i uppdrag att ge stöd i vardagen såsom motiverande samtal, hjälp med praktiska sysslor eller vid allehanda fritidsaktiviteter i och utanför hemmet.

Tidigare erfarenhet är meriterande samt om du studerar till stödpedagog, behandlingspedagog, stödassistent eller undersköterska.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du är en trygg och lugn person med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du har en positiv grundsyn och har lätt för att arbeta i team, då vi tror att samarbete är en nyckelfaktor. Du har förmåga att organisera ditt arbete och skapa en trivsam miljö omkring dig. Det är en förutsättning att du snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ditt lugn i stressade situationer. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationer när du uttalar dig eller agerar. Du bidrar till upplevelsen av trygghet och delaktighet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår bland annat att föra social dokumentation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi arbetar utifrån en lågaffektiv arbetsmetod.

Du talar och skriver svenska obehindrat.
Du har B körkort.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Platsansvarig Eva Ståhl, tel: 070-180 88 88, mail: eva.stahl@linneaomsorg.se

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: ansokan@linneaomsorg.se

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön