Stödassistent till Stigtomta, utanför Nyköping – behovsvikariat/timvikariat

Arbetsgivare
Linnea Omsorg AB
153 22 JÄRNA
www.linneaomsorg.se

Arbetsort
Stigtomta, Nyköpings kommun

Kavlinge gruppbostad samt två närliggande servicebostäder i Stigtomta söker dig som vill jobba som stödassistent till våra boenden. Vi finns i en naturnära, vacker och lantlig miljö 15 km nordväst om Nyköping. Du kan ta dig till oss genom att även åka buss med länstrafiken.

Vi driver en gruppbostad samt två närliggande servicebostäder för personer i personkrets 1, LSS. Vi har både män och kvinnor hos oss som behöver extra stöd i sin vardag. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med personer inom autism, autismliknande tillstånd och utvecklingsstörning. Fint om du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom gruppbostäder, serviceboende LSS, daglig verksamhet eller personlig assistans. Ett måste är att kunna kommunicera tydligt i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi kräver att du har gymnasiekompetens och lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vårt arbete bygger på att ha en helhetssyn på varje individ. Vi skapar möjlighet till personlig utveckling och en känsla av egenvärde. Vi ger förutsättningar att få en strukturerad och trygg vardag som är individuellt utformad efter varje individs önskan och behov. Vårt främsta arbetssätt är att jobba med ett lågaffektivt bemötande.

Som ny i verksamheten kommer du att få arbeta flera pass under en introduktion där vi visar och lär dig vad som är viktigt att kunna innan du börjar ditt första riktiga arbetspass.

Arbetstiderna är förlagda varierat enligt ett schema både dag, kväll, natt och helg.

Är du intresserad av att veta mer om vikariatet så ta kontakt med enhetschef Eva Ståhl 070 180 88 88, eva.stahl@linneaomsorg.se

Välkommen med din ansökan. Rekrytering kommer att ske löpande.

Maila din ansökan till ansokan@linneaomsorg.se

Varaktighet
Tidsbegränsad, vikariat